Procuratio is dé leernetwerkorganisatie techniek & technologie voor beslissers uit onderwijs, bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen in Nederland en België.

31 maart 2023 

 6e VMBO – MBO conferentie
Techniek & Technologie
ontmoet beroepsonderwijs
Dat is pas STERK! 

Gastland ESTLAND ‘gidsland voor onderwijstechnologie’

 De gezamenlijke onderwerpen voor het vmbo & mbo op één dag onder één dak centraal in het land.  We gaan in de interactieve sessies zelf aan de slag met de praktische aanpakken voor uw school uw regio en uw context.

Dus minder geklets, maar meer gedoe: samen aan de slag!
Locatie Hart van Holland, Nijkerk

Intervisie On Tour Vlaanderen

Bezoek samen met je collega’s de techniekcampussen in Vlaanderen voor het Techniekonderwijs van morgen. Hoe ziet die leeromgeving Techniek & Technologie eruit en hoe kunnen we jongeren boeien en binden voor Techniek. Beleef het ook zelf in het unieke learning lab TECHville en ervaar wat kansrijke aanpakken zijn.

Inspiratiereizen 

Procuratio organiseert inspiratiereizen naar beurzen, evenementen en bedrijven om kennis, ervaringen en inspiratie te delen en netwerken Techniek en Technologie te verbreden en versterken. In 2022 organiseerde we 3 inspiratiereizen naar de World Expo in Dubai. Voor 2022-2023 staan intervisiereizen gepland naar Vlaanderen, Estland en Spanje. 

Interesse voor de intervisiereis naar Estland in februari 2023? Mail uw naw naar secretariaat@pijnenburgpts.nl

Impressies internationale conferenties Techniek & Technologie